miercuri, 16 mai 2012

Turismul in Romania

                   Turismul din Romania este in plina crestere mai ales ca a fost si finala Europa League.
In primul rand Bucurestiul a fost plin de spanioli, iar cea mai mare parte dintre acestia au fost uimiti de ce au vazut in Bucuresti.
                   Centrul Vechi din Bucuresti a fost una dintre atractiile cele mai mari pentru spanioli, acolo unde toti si-au petrecut marea parte a timpului inainte de marea finala.
Nu numai Bucurestiul este o zona turistica buna dar avem si muntii Carpati unde se poate vizita natura si peisajul grafic care te va fascina pe deplin. Pe langa Muntii Carpati, mai este si Marea Neagra, una dintre cele mai frumoase mari din lume, unde turisti atat din Romania cat si de peste hotare vin la noi in statiunile Mamaia, Costinesti, Eforie Sud si Nord sa se bronzeze si sa aiba o vacanta de neuitat.In zilele calduroase de vara plajele sunt pline iar locuri de cazare raman putine, uneori chiar de loc, asta insemnand ca plajele Marii Negre sunt unele foarte atractive din punct de vedere al peisajului.
                   In Romania te poti distra si iarna, de exemplu in Valea Prahovei sau in Poiana Brasov unele din cele mai bune, ele avand o atmosfera medievala cu, castele vechi. Romania este o tara foarte turistica si trebuie vizitata cu siguranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu