sâmbătă, 26 mai 2012

jurnalul national

In Jurnalul National de vineri,am gasit un articol atat amuzant cat si interesant,semnat Marian Nazat.Acesta scrie despre  un interviu al scriitorului israelian Amos Oz,care vede la Paris pe un zid ,in timpul miscarilor studentesti,scris de cineva ,ca un grafiti''Dumnezeu a murit.semnat Nietzche''.A doua zi ,pe zid apare replica:   Nietzche a murit .Semnat Dumnezeu.Nazat vede in zilele noastre,pe un zid in Piata Universitatii o scriere romaneaca:''Jan te iubeste!.El se mira ca respectivul nu ne-a spus macar pe cine,sa o invidiem pe norocoasa.Si de aici o idee nastrusnica sa scrie in stil romanesc pe zidurile Casei Poporului:''Nietzche si Dumnezeu au murit'' semnat Jan.Atat!

2 comentarii:

  1. Lol!
    De acord cu Jan :

    The Secret of Santa Vittoria (1969) : Quotes

    Benito Mussolini: [written on the wall in the village] "It is better to live a day as a lion than 100 years as a sheep. Benito Mussolini"
    Italo Bombolini: [written underneath it] "It is better to live 100 years. Italo Bombolini"
    Atat!

    RăspundețiȘtergere
  2. man ,multumesc mult,parerea ta conteaza pentru mine,am sa ma gandesc de 2 ori inainte sa mai fac o postare stiind ca am un critic atat de ,atat de_.Ma dadui gata cu engleza ta.te mai astept pe aici.atat!

    RăspundețiȘtergere