miercuri, 18 iulie 2012

Vacanta pe litoralul romanesc

                   Suntem la mijlocul verii si deja turistii incep sa umple principalele statiuni de pe litoral. Majoritatea emisiunilor de la televizor si-au mutat caravanele la mare, radiourile la fel, iar noi trebuie sa ne miscam sa prindem cazare si sa ne distram pe litoralul marii negre.
                    Anul asta tot Costinesti este cea mai vizitata statiune de catre tineri. Deja unitatile de cazare incep usor usor sa se umple si sa nu mai faca fata. Daca nu stiti unde sa va duceti la cazare, va invit sa vedeti ofertele de cazare Costinesti pentru a merge unde e cel mai echitabil.
                    Pe langa statiunea Costinesti se situeaza si Eforie. Cele doua statiuni: Eforie Nord si Eforie Sud nu s-au plans niciodata de turisti. Aici turistii au aparut mereu inca de la inceputul sezonului si s-au gasit pana aproape de luna Septembrie. Hotelierii de aici au preturile printre cele mai bune avand in vedere ca cele doua statiuni nu sunt chiar de fite. Pretul unei camere in zona Eforie Nord incepe de la 50 de lei pe noapte si ajunge pana la 200 de lei, in timp ce, in Eforie Sud, preturile sunt chiar mai mici. Daca doriti sa mergeti in Nord, va invit sa vedeti unitatile de cazare Eforie Nord. De asemenea, si Sudul este chiar la mare cautare. Puteti vedea aici unitatile de cazare Eforie Sud
                     Va asteptam la mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu